Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعیت قابل‌توجهی از مردم شهرستان فارسان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند اما هنوز بسیاری از افراد از ارائه خدمات این سازمان به‌خصوص در حوزه درمان رضایت کافی ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، جمعیت قابل‌توجهی از مردم شهرستان فارسان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند اما هنوز بسیاری از افراد از ارائه خدمات این سازمان به‌خصوص در حوزه درمان رضایت کافی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
خط های تلفن برای گرفتن نوبت پزشک مدام مشغول است

محمدی در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ می‌گوید: ما هفت‌روزه می‌خواهیم نوبت دندان‌پزشکی ساده از تأمین اجتماعی بگیریم اینترنتی که اقدام می‌کنیم از ساعت 16:58 پای سیستم هستیم تا 17 که شروع می‌شود، اما متاسفانه اسم پزشک موردنظر اینترنتی بالا نمیاد که بخواهیم نوبت بگیریم.

او ادامه داد: اگر بخواهیم تلفنی نوبت بگیریم خط تا ساعت 5 و نیم مشغول است و بعد از آزاد شدن خط نوبت ها پر شده است، جای این سوال پیش می آید که چرا اسم‌ پزشک اینترنتی که جستجو میزنیم بالا نمی آید، اما در شهرهای دیگر جستجو میزنیم پزشک ها را نشان می دهد.
 
محمدی تصریح می کند: درمانگاه هم که تماس گرفتیم گفتند همه پل‌های ارتباطی فعلا برای نوبت‌دهی ما هم در مقابل بیمه ای که پرداخت می‌کنیم حق‌داریم از خدمات آن هم استفاده کنیم.

مسئولین فکری به حال نوبت دهی های اینترنتی بکنند
 
 احمدی یکی دیگر از معترضین در گفتگو با خبرنگار ما می گوید:ازمسئول نوبت‌دهی درمانگاه تأمین اجتماعی فارسان بخواهید که چرا نوبت‌دهی اینترنتی شهرستان فارسان رو بسته اند، تلفنی‌ هم که مدام اشغال است.
 
او ادامه می دهد: به این شکل حق مردم رو دارن ضایع می‌کنند در حالی که شهرهای دیگر نوبت‌دهی به صورت اینترنتی می باشد و تمام پزشکان شهرهای دیگر فعال هستند، بنا به گفته خودشان نوبت‌های تامین اجتماعی تقسیم‌شده به تلفنی و اینترنتی و اپلکیشن اما چطور نمی شود تلفنی نوبت بگیریم.
 
مشکلات توسط فرماندار پیگیری و دستور رفع مشکلات اعلام شد
 

جلسه فرماندار شهرستان فارسان با مدیران مرکز تامین اجتماعی و درمانگاه تأمین اجتماعی در خصوص مشکلات سیستم نوبت‌دهی و سایر مطالبات مردمی مرتبط با بیمه تامین اجتماعی در فرمانداری برگزار شد. در این جلسه مشکلات و درخواست‌های مردم برای حاضرین در جلسه تشریح شد.

دکتر رستمی مدیر درمانگاه تأمین اجتماعی فارسان موانع موجود از جمله کمبود پزشک و همچنین افزایش تعداد مراجعه‌کنندگان، عدم همکاری پزشکان و دندان‌پزشکان با این مرکز علی رغم وجود امکانات دندانپزشکی را یکی از علل تکمیل ظرفیت نوبت‌دهی در دقایق اولیه دانست.
 
 همچنین در خصوص عدم برگزاری کمسیون‌های پزشکی تشکیل پرونده بیمه در شهرستان و عدم وجود یک مرکز تخصصی درمانی تامین اجتماعی در شهرستان فارسان صحبت‌هایی انجام شد که فرماندار دستور پیگیری این موضوع را در جلسه جهت حل مشکل اعلام کرد.
 
همچنین قرار شد که با حضور معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، مدیر کل تامین اجتماعی استان و ریاست بیمارستان سیدالشهدا(ع) جلسه‌ای در خصوص تامین پزشک متخصص برای این مرکز درمانی برگزار گردد.
 
در این جلسه رئیس درمانگاه تأمین اجتماعی از هر گونه همکاری پزشکان، دندان‌پزشکان و متخصصین شهرستان فارسان و استان استقبال کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان فارسان تامین اجتماعی نوبت دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۹۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تحت عنوان «آسیب‌شناسی شهرک‌های صنعتی در ایران» موانع کسب و کار در شهرک‌های صنعتی را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی با واحدهای تولیدی بیرون از شهرک‌های صنعتی هم‌پوشانی دارد، اما برخی مشکلات نیز مختص به واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی است. در این گزارش بیشتر بر موانع کسب و کارها در مرحله راه اندازی متمرکز شده و بر این اساس مشکلات مربوط به تأمین زمین مورد نیاز و تمهیدات و امکانات زیرساختی مورد توجه قرار گرفته است.

تأمین برق هم در مرحله راه اندازی کسب و کار و هم در طول دوره فعالیت بنگاه‌ها در شهرک‌های صنعتی، از جمله مهم‌ترین معضلات به شمار می‌رود. معضلات مربوط به تأمین برق نه فقط راه اندازی واحدهای صنعتی را معطل نگه داشته، بلکه واحدهای فعال را نیز با چالش‌های پرشماری مواجه ساخته است. به دلیل ارتباط بین زیر ساخت‌های لازم برای تأمین گاز و برق، مشکلات مربوط به تأمین برق، برای زیرساخت گاز نیز صدق می‌کند.

گفتنی است هر سال معمولاً در فصل گرما، شهرک‌های صنعتی با قطعی برق مواجه می‌شدند و درخواست همیشگی تولیدکنندگان این است که قطعی برق با برنامه‌ریزی و اعلام قبلی باشد تا به تولید آسیب نزند. به همین دلیل در سال‌های اخیر شهرک‌های صنعتی به دنبال تأمین بخشی از برق مورد نیاز شهرک‌ها از طریق نیروگاه‌های مقیاس کوچک بوده‌اند.

همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس معتقد است که محدودیت‌های زیست محیطی در برخی از استان‌ها، به‌ویژه در استان‌های تهران و مرکزی موانع متعددی هم در مرحله آغاز فعالیت و هم در حین فعالیت و مرحله توسعه کسب و کار ایجاد کرده است.

با این حال این گزارش تاکید می‌کند که بسیاری از نقصان‌ها و موانع کسب و کارهای مستقر در شهرک‌های صنعتی، به نبود سیاست‌گذاری زمین در ایران بازمی‌گردد و این نقصان یکی از عوامل اصلی فلج شدن کل تولید است. از جمله در شهرک‌های صنعتی در حال حاضر، زمین به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده، نه کالای مصرفی و در این وضعیت صنعتگر یا هر فرد دیگر با هدف صرف خرید زمین و کسب سود آتی از فروش زمین، اقدام می‌کند و نه با انگیزه تولید؛ به ویژه آنکه در حال حاضر در ایران می‌توان بدون پرداخت مالیات یا عوارض زمین‌ها را در شهرک صنعتی با اهداف سوداگرانه احتکار کرد و به فروش رساند.

بدین ترتیب، خرید زمین در شهرک‌های صنعتی در موارد بسیاری، با هدف سوداگری زمین و نه تولید صورت گرفته است. اصلاح سیاست زمین، مستلزم تغییر اساسی رویکردها و نگرش‌ها در این حوزه است. این رویکرد و اصلاحات شامل طیف گسترده‌ای از قوانین، مقررات و رویه‌ها در موضوعات قیمت گذاری، تخصیص زمین، فروش یا اجاره و نوع بهره برداری و غیره را در بر می‌گیرد.

کد خبر 6097926 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ضعف فرانسه در تامین امنیت هوایی المپیک پاریس
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود