Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان امید شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با تبریک هفته تامین اجتماعی، گفت: حدود ۶ هزار و ۵۰۰ مورد بستری، بیش از ۴ هزار مورد انواع جراحی، ۶۰ هزار مراجعه به آزمایشگاه، نزدیک به ۲۰ هزار رادیولوژی و ۱۵۰ هزار مراجعه به داروخانه از دیگر خدمات مربوط به سال ۹۷ این مجموعه است.

احمد یوسفی تصریح کرد: شلوغی بیمارستان امید امری طبیعی است زیرا تنها بیمارستان تامین اجتماعی این شهرستان است که برای بیمه شدگان اجباری، در بخش های سرپایی، بستری، آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه، اتاق عمل، بلوک زایمان و اورژانس ارائه خدمات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: نوبت دهی در این بیمارستان به صورت روزانه است که از ساعت ۶  تا ساعت ۱۴ سیستم فعال می‌شود و نوبت‌ها به صورت سیستمی ثبت و تایید شده و مراجعه کننده طبق زمان تعیین شده به درمانگاه مراجعه می‌کند.

رئیس بیمارستان امید ادامه داد: سال ۹۷ برای پزشکان عمومی به صورت حضوری بیش از ۱۰۰ هزار نوبت داده شد و فقط ۲۵ درصد آن غیرحضوری بود چون بیشتر ویزیت‌ها توسط پزشک اورژانس انجام شده که با مراجعه حضوری بیماران پذیرش شدند، همچنین در سال ۹۷ بیش از ۵۲ هزار ویزیت متخصص داشتیم که حدود ۶۰ درصد آن غیرحضوری و ۴ درصد ارجاعی بود.

وی با اشاره به الکترونیکی شدن سیستم‌های نوبت‌دهی و ارجاع بیمارستان، خاطرنشان کرد: سازمان تامین اجتماعی در اجرای الکترونیکی کردن خدمات خود پیشقدم بوده و طرح نسخه الکترونیکی از ۲ سال قبل در این مراکز آغاز شده و طبق آن به وجود دفترچه درمانی بیمه تامین اجتماعی نیازی نیست و پذیرش و ارجاع بیماران در سیستم‌های رایانه ای انجام می‌شود.

یوسفی یاد آورشد: در حال حاضر سامانه الکترونیکی به داروخانه های سطح شهر ابهر گسترش پیدا کرده و در صورت نبود یک دارو در داروخانه بیمارستان، بیماران می‌توانند بدون نسخه فیزیکی به داروخانه‌های سطح شهر مراجعه و داروی خود را تامین کنند.

وی بیان کرد: نوبت‌دهی غیرحضوری بیمارستان بصورت تلفنی از چند سال پیش راه‌اندازی شده است و سال قبل هم نوبت‌دهی غیر حضوری با روش‌های اینترنتی، اپلکیشن و از طریق USSD تکمیل و اجرا می‌شود علاوه بر این طرح سامانه ای کردن شورای پزشکی و طب کار نیز در دستور کار قرار دارد.

یوسفی در پاسخ به این سوال که علت اینکه تعداد زیادی از مراجعین نمی‌توانند نوبت بگیرند چیست، گفت: آمار تماس‌های تلفنی بیمارستان نشان می‌دهد در ساعت ۶ صبح هر روز بیش از چند هزار تماس تلفنی با بیمارستان گرفته می‌شود درحالی که ظرفیت نوبت‌دهی درمانگاه تخصصی از روش غیرحضوری حدود ۶۰ مورد است که با توجه به دریافت نوبت غیرحضوری از روش‌های اینترنتی و USSD نوبت‌ها در چند ثانیه به اتمام می‌رسد در نتیجه ممکن است یک دقیقه پس از ساعت ۶ ظرفیت تکمیل شده باشد.
آمارها نشان می‌دهد بیش از ۷۰ درصد نوبت‌ها از طریق USSD و سایت نوبت‌دهی اینترنتی تکمیل می‌شود.

رئیس بیمارستان امید برای حل مشکل نوبت‌دهی، عنوان کرد: فرهنگ مراجعه غیرضروری به پزشکان متخصص و دشواری دریافت نوبت متخصص با تبعیت از نظام ارجاع قابل حل است و توصیه می‌شود در صورت هر گونه مشکل به پزشکان عمومی مرکز مراجعه و مطمئن باشند که در صورت نیاز به ویزیت متخصصان، با ارجاع به متخصص مربوطه توسط پزشکان عمومی، بدون زحمت نوبت پزشک متخصص به بیمار داده می‌شود و نیازی برای مراجعه حضوری یا نوبت‌گیری غیرحضوری نیست بنابراین مشکل نوبت‌دهی و مراجعه غیرضروری به پزشکان متخصص کاهش می‌یابد.

۹۵۵۶/۶۰۸۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۲۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد گفت: در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی و با پیگیری انجام شده، بیمه تامین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد تایید و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی خراسان رضوی، حسین امیرکلالی اظهارداشت: در راستای تکالیف ماموریتی و ایجاد انگیزه و حمایت از هنرمندان صنایع دستی مشهد، با پیگیری صورت پذیرفته و تنظیم لیست متقاضیان جدید بیمه تامین اجتماعی در حوزه صنایع دستی ، تعداد 109 نفر متقاضی جدید از هنرمندان فعال صنایع دستی مشهد به افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی اضافه شده و در مجموع بیش از 1300 هنرمند صنایع دستی در مشهد از بیمه تامین اجتماعی برخوردار شدند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد ادامه داد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه در سال 1402 و با عنایت به دستور ریاست جمهوری و موافقت سازمان برنامه و بودجه در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع دستی شناسه دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان ، استادکاران و فعالان صنایع دستی، تعداد 286 نفر متقاضی جدید در استان خراسان رضوی مورد تایید وزارتخانه و سازمان تامین اجتماعی قرار گرفتند که از این تعداد 109 نفر از هنرمندان مشهد هستند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری و اطلاع رسانی خوبی که در مشهد مقدس انجام شد، شاهد افزایش تعداد هنرمندان بیمه شده در سطح شهرستان بودیم.

امیرکلالی  یادآور شد: متقاضیان معرفی شده پس از تکمیل مدارک از جمله ارائه کارت مهارت فنی و حرفه ای، معتبر بودن پروانه فعالیت و سایر شرایط ابلاغ شده قانونی می‌توانند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در قالب بیمه قالیبافان و شاغلان صنایع دستی قرار گیرند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟