Web Analytics Made Easy - Statcounter

میثم حجتی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: خدمات سرپایی ویژه بیمه شدگان تأمین اجتماعی به صورت رایگان در بیمارستان‌های شهدا و حضرت معصومه و دو پلی کلینیک شبانه روزی شماره یک و دو و نیز در سطح شهرستان‌های سنقر، اسلام آباد و بیستون و هچنین پاوه و جوانرود که به زودی در هفته تأمین اجتماعی به بهرداری می‌رسد، در حال ارائه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مراکز مذکور خدمات سرپایی و پاراکلینیک شامل آزمایشگاه، رادیولوژی، بینایی سنجی، شنوایی سنجی، فیزیوتراپی، خدمات پزشک عمومی و متخصص ارائه می‌شود گفت: در بیمارستان حضرت معصومه متخصص زنان، اطفال، جراح عمومی، داخلی، قلب، فیزیوتراپی، آزمایشگاه و رادیولوژی حضور دارد و به بیمه شدگان نسبت به خدمت رسانی اقدام می‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه عنوان کرد: در بیمارستان شهدا همه تخصص‌ها شامل جراحی عمومی، اورولوژی، ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب، داخلی، عفونی، قلب، چشم، گوش و حلق و بینی، رادیولوژی که البته به دلیل محدودیت متخصص تنها به بیماران بستری ارائه خدمت می‌شود، فیزیوتراپی و آزمایشگاه وجود دارد.

وی با بیان اینکه در مراکز کلینیک‌های شماره یک و دو نیز شماری از متخصصان حضور دارند افزود: به طور کلی در همه مراکز زیر مجموعه تأمین اجتماعی خدمات دندان پزشکی و پزشک عمومی ارائه می‌شود.

حجتی پور خاطرنشان کرد: شیوه نوبت دهی به بیماران به چندین صورت شامل تلفنی، اینترنتی و برای بیماران اورژانسی که پزشک ارجاع دهد نیز به صورت حضوری انجام می‌شود اما با توجه به اینکه ۷۵۰ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی در سطح استان داریم و طی سال قبل یک میلیون و ۵۰۰ هزار مراجعه کننده سرپایی به مراکز زیر مجموعه داشته‌ایم بنابراین ظرفیت درمانی تأمین اجتماعی نسبت به حجم مراجعه کنندگان محدود است و باید شیوه نوبت گیری لحاظ شود.

وی یکی از مشکلات بخش درمان تأمین اجتماعی را سیستم نوبت گیری دانست و عنوان کرد: درصدد هستیم امکان نوبت گیری از طریق شماره‌ای ۴ رقمی برای تمام مراکز تأمین اجتماعی در سطح استان فراهم شود البته همچنان به دلیل حجم بالای متقاضیان باید در اسرع وقت برای نوبت گیری اقدام شود و این تنها برای تسهیل در روند نوبت دهی است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه راه اندازی شماره تلفن ۴ رقمی سبب دقیق‌تر شدن نظارت‌های مسئولان واحد بازرسی بخش درمان تأمین اجتماعی خواهد شد درباره اطلاع رسانی به بیمه شدگان هم گفت: طیف زیادی از بیماران بارها به مراکز درمانی تأمین اجتماعی مراجعه کردند و از خدمات اطلاع دارند اما برخی بیمه شدگان نیز ممکن است اطلاعات کاملی درباره نوع آزمایشات انجام شده در هر مرکز نداشته باشند که باید هنگام تجویز نسخه توسط پزشک یا با مراجعه به متصدیان مراکز کسب اطلاع کنند زیرا اطلاع رسانی درباره نوع آزمایش‌های قابل انجام در هر مرکز تخصصی است.

وی با بیان اینکه خدمات ارائه شده در هر مرکز درمانی تحت نظر تأمین اجتماعی هنگام مراجعه اینترنتی و تلفنی عنوان خواهد شد افزود: به طور میانگین روزانه چهار هزار نفر به این مراکز در سطح استان برای دریافت خدمات سرپایی مراجعه می‌کنند.

کد خبر 4627350

منبع: مهر

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیستون کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل

دکتر نگار خوشنویس گفت: پارسال در مجموع ۱۳ هزار و ۶۷۸ نفر با ادعای جراحات ناشی از نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی استان اردبیل مراجعه کردند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل افزود: از این تعداد مراجعه ۱۰ هزار و ۸۶ نفر مرد و سه هزار و ۵۹۲ نفر زن بوده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که حدود ۱۴ هزار نفر بوده، هشت درصد کاهش داشته است.

به گفته او، بیشترین تعداد مراجعین ناشی از نزاع و درگیری به پزشکی قانونی اردبیل در سال گذشته در تیرماه با هزار و ۵۴۷ نفر و کمترین مراجعین نیز در اسفند ماه با ۷۷۰ نفر بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل با بیان اینکه بیشترین علت مراجعه به مراکز پزشکی قانونی این استان و حتی کشور نزاع و درگیری است، افزود: افراد بعد از مراجعه به مراکز انتظامی و قضایی به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده و بر اساس نوع و میزان آسیب دیدگی و صدمات برای آنها گوهی صادر می شود.

دکتر خوشنویس گفت: با توجه به اینکه در پزشکی قانونی هیچ گونه کار درمانی انجام نمی‌شود، لذا اولویت اول برای مصدومین ناشی از نزاع به ویژه در موارد پر خطر ، مراجعه به مراکز درمانی جهت اقدامات درمانی می‌باشد.

او با بیان اینکه داشتن معرفی نامه از مراجع قضایی و انتظامی جهت پذیرش و ارائه نظریات پزشکی قانونی الزامی است، افزود: داشتن ظاهر خون آلود نه تنها تاثیری در نظریه‌های کارشناسی نخواهد داشت، بلکه معاینه دقیق تر زخم و جراحات را با مشکل مواجه خواهد کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی