Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمدرضا هدایتی مدیر روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی قم گفت: از سال ۸۶ نوبت‌دهی در تمام مراکز درمانی تأمین اجتماعی کشور به‌صورت تلفنی انجام می‌شود و از ابتدای سال ۹۷ علاوه بر تلفن، روش‌های موبایلی و اینترنتی به روش‌های نوبت‌دهی به مراکز درمانی تأمین اجتماعی اضافه‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تمام نوبت‌دهی در مراکز درمانی این سازمان به شکل الکترونیک انجام می‌شود و هیچ فردی در روند آن دخالت ندارد،عنوان کرد: در استان قم بیش از ۷۵۰ هزار نفر دفترچه درمانی تأمین اجتماعی دارند و این در حالی است که این سازمان در شهر قم تنها سه مرکز درمانی سرپایی و یک مرکز بستری دارد و در این چهار مرکز نهایت خدمتی که می‌توانند به همشهریان ارائه دهند به‌صورت میانگین چهار هزار نفر در روز در سه نوبت است.

مدیر روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی قم عنوان کرد:۱۰ درصد نوبت‌ها برای تکریم سالمندان است که در صورت مراجعه برای موارد خاص با هماهنگی ریاست مراکز به آن‌ها نوبت داده می‌شود و مابقی از روش‌های ذکرشده به متقاضیان نوبت اختصاص می‌یابد.

هدایتی افزود: آماری که از میزان تماس‌ها با مراکز درمانی تأمین اجتماعی وجود دارد بین ۸ تا ۱۰ برابر میزان ظرفیت خدمات‌دهی است و افراد زیادی که بعدازاین چهار هزار نفر موفق به دریافت نوبت نمی‌شوند این‌طور برداشت می‌کنند که سیستم نوبت‌دهی مشکل دارد.

وی یادآور شد: نکته قابل‌توجه این است که با این تعداد بیمه‌شده، تعداد تقاضایی که برای استفاده از مراکز تأمین اجتماعی وجود دارد بسیار زیادتر از امکانات و تجهیزات سازمان است.

وی با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی بر اساس قانون به دو روش به بیمه‌شدگان ارائه خدمت می‌کند،تصریح کرد: روش اول درمان مستقیم از طریق مراکز درمانی تأمین اجتماعی است و روش دوم از طریق درمان غیرمستقیم است؛ در استان قم بیش از ۸۵۰ بیمارستان، درمانگاه، مطب و مراکز پاراکلینیکی با تأمین اجتماعی قرارداد دارند که بیمه‌شده در صورت مراجعه به این مراکز باید مبلغی را بپردازد.

مدیر روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی قم با تأکید بر اینکه در استان قم هشت بیمارستان وجود دارد که اگر تمام آن‌ها در اختیار تأمین اجتماعی باشد بازهم پاسخگوی حجم بالای متقاضیان نخواهیم بود،بیان کرد: مشکل ما با افزایش تعداد مراکز درمانی حل نمی‌شود و درنهایت تعدادی از متقاضیان پشت صف می‌مانند و پیشنهاد می‌شود برای رفع این مشکل به مراکز دولتی که با هزینه کمتری ارائه خدمت می‌کنند مراجعه شود.

انتهای پیام/ح

تقاضای درمان در مراکز تأمین اجتماعی قم ۱۰ برابر ظرفیت است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرویس اجتماعی تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۶۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: اورژانس اجتماعی در پنج شهرستان زنجان فعالیت دارد.

روح‌الله خدابنده‌لو در گفت‎‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: اورژانس اجتماعی در پنج شهرستان و با شش خودرو، خدمات تخصصی و سریع اورژانس اجتماعی را به عموم ارائه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه کودک‌آزاری، همسرآزاری، افکار و اقدام به خودکشی و دیگر موارد با کارشناسان تماس بگیرند، گفت: سال گذشته بیش از ۴۶۰۰ تماس با ۱۲۳ درباره موارد مذکور گرفته شده است.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به روند فعالیت اورژانس اجتماعی گفت: پس از دریافت گزارش موارد مربوطه کارشناسان اورژانس اجتماعی برای انجام مداخلات تخصصی در محل حضور پیدا کرده‌اند و در صورت نیاز با در دست داشتن دستور قضائی اقدام می‌کنند.

وی تصریح کرد: خدمات مددکاری، روان‌شناسی، تربیتی، حقوقی، فرهنگی و آموزشی از جمله خدمات اورژانس اجتماعی است.

خدابنده‌لو با اشاره به اینکه در صورت نداشتن امکان بازگشت به خانواده فرد نیازمند به مراکز بهزیستی ارجاع می‌شود، افزود: پذیرش در این مراکز به دو صورت سرپایی یا نگهداری موقت است که به صورت خودمعرف یا ارجاع از طریق مراجع قضائی و انتظامی صورت می‌گیرد.

کد خبر 751401

دیگر خبرها

  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن