Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد فیروزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: همچنین پروژه در حال ساخت پلی کلینیک تامین اجتماعی شهرستان طبس با 4 هکتار زیربنا امسال راه اندازی می شود.
وی با بیان اینکه این پروژه 64 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، گفت: مبلغ 100 میلیارد ریال برای ساخت آن پیش بینی شد و همین اندازه برای تجهیزات آن هزینه نیز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایرنا، فیروزی، اظهار کرد: بخش درمان تامین اجتماعی در حال ارایه خدمت به بیمه شدگان و مردم به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم است.
وی عنوان کرد: در حوزه درمان مستقیم در تمام شهرستان هایی که جمعیت بیمه شده آن بالاتر از شاخص ها تعیین شده است، درمانگاه مستقل وجود دارد، در مرکز استان نیز بیمارستان شهید رحیمی و میلاد 3 به بیمه شدگان سرویس دهی می کند.
وی تصریح کرد: بخش درمان سازمان تامین اجتماعی برای بیمه شدگان فوق العاده حایز اهمیت است چرا که بخش عمده ای از خدمات رایگان ارایه می شود.
وی یادآور شد: با توجه به شرایط خاص استان و وضعیت اقتصادی بیمه شدگان، درمان مستقیم نقش ویژه و جایگاه برجسته تری پیدا می کند و کمک اقتصادی به بیمه شدگان محسوب می شود.

** ارایه بیش از سه میلیون خدمت درمانی در تامین اجتماعی استان
مدیر درمان تامین اجتماعی استان افزود: سال گذشته در مجموع سه میلیون و 800 هزار مورد خدمات در بخش تامین اجتماعی استان ارایه شد که از این میزان 2 میلیون و 318 هزار مورد مربوط به خرید خدمت و درمان غیر مستقیم سازمان است.
دکتر فیروزی بیان کرد: در حوزه درمان غیر مستقیم 25 هزار و 500 خدمت بستری و 2 میلیون و 292 هزار خدمت سرپایی ارایه شد که از این عددر، 324 هزار و 500 مورد مربوط به مطب ها و ویزیت پزشکان عمومی و متخصص و یک میلیون و 968 هزار مورد مربوط به سایر مراکز بوده است.
وی عنوان کرد: در حوزه درمان مستقیم، سال گذشته یک میلیون و 474 خدمت ارایه شد که 49 درصد خدمات توسط بیمارستان شهید رحیمی بیرجند و 16 درصد توسط بیمارستان جدید حضرت ابوالفضل(ع) بیرجند ارایه شده است.
وی ادامه داد: در مجموع 10 درصد از خدمات درمان مستقیم در قاین، 12 درصد طبس، 9 درصد فردوس و نهبندان با توجه به تعداد بیمه شدگان چهار درصد از خدمات را به خود اختصاص داده است.

** بخش دیالیز بیمارستان میلاد راه اندازی می شود
وی با بیان اینکه سرویس دیالیز بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) به زودی راه اندازی می شود، گفت: همچنین بخش های بستری و جراحی و سایر خدمات در این بیمارستان بر اساس برنامه زمان بندی شده به بهره برداری می رسد.
وی یادآور شد: سال گذشته 300 میلیارد ریال برای خرید تجهیزات و دستگاه های تخصصی بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) هزینه شد، در حال حاضر مشغول راه اندازی سرویس های جدید در این بیمارستان هستیم.
وی ادامه داد: همچنین سال گذشته در مجموع ویزیت های انجام شده در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی 574 هزار با 878 مورد خدمت بود و افراد بیمه شده به طور متوسط 11.5 مرتبه از مراکز درمانی و طرف قرارداد خدمات دریافت کرده اند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان با بیان اینکه بیمارستان شهید رحیمی بیرجند سال گذشته موفق به اخذ درجه یک اعتبار بخشی شد، گفت: امسال طرح حذف نسخه های پزشکی و الکترونیکی شدن مراکز طرف قرارداد در دستور کار است.

** راه اندازی سیستم نوبت دهی اینترنتی
فیروزی با اشاره به اینکه استارت نوبت دهی اینترنتی در استان زده شد، بیان کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی در زمینه نوبت دهی برای پزشکان عمومی وجود ندارد، علاوه بر نوبت دهی تلفنی به صورت حضوری نیز نوبت دهی انجام می شود.
وی ادامه داد: حداقل برای هر پزشک متخصص 20 نفر از بیمارانی که در سیستم نوبت دهی قرار می گیرند مراجعه نمی کنند، با این اقدام ظرفیت نوبت دهی تکمیل شده و حق نوبت گیری دیگران ضایع می شود لذا درخواست داریم عدم مراجعه بیمار اطلاع رسانی شود.
به گفته وی، سال گذشته صدها برنامه اجرایی متنوع در زمینه بهبود شرایط فیزیکی مراکز درمانی، رفاه بیماران و سرویس های پزشکی در استان انجام شد امسال نیز بخشی از این اقدامات در حال انجام است.
هم اکنون 45 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، که در مجموع 346 هزار و 432 نفر شامل مستمری بگیر، بیمه شده اصلی و افراد تبعی تحت پوشش این سازمان هستند.
از مجموع این افراد در حال حاضر 114 هزار و 175 نفر بیمه شده اصلی و 14 هزار و 607 نفر مستمری بگیر از جمعیت 769 هزار نفری استان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.
سایت ایرنا خراسان جنوبی www.irna.ir/skhorasan
کانال اطلاع رسانی : http://telegram.me/birjand
7557* 2047* خبرنگار- رقیه محمدی* انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری*

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • مجتمع رفاهی درمانی یاسوج کلنگ زنی شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • همایش توجیهی آموزشی زائران حج تمتع شهرستان بیرجند